Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση 2013

21-28 Απριλίου 2013

"Όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται δασκάλους"


 
Ξέρατε ότι χρειάζονται επιπλέον 1,7 εκατομμύρια δάσκαλοι παγκοσμίως προκειμένου όλα τα παιδιά του κόσμου να πάνε σχολείο (το 1 εκατομμύριο μόνο στην Αφρική); Και δυστυχώς ακόμη 61 εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο που θα έπρπε να πηγαίνουν Δημοτικό δεν έχουν γραφτεί ποτέ. 
Ξέρατε ότι σε πολλές απομακρυσμένες κοινότητες το ρόλο του δασκάλου αναλαμβάνουν άνθρωποι που είναι απόφοιτοι γυμνασίου ενώ συχνά οι τάξεις είναι μεγαλύτερες των 100 ατόμων;
Η φετινή εκστρατεία ζητάει κατάλληλα εκπαιδευμένους δασκάλους για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Γίνετε και εσείς μέρος αυτής της παγκόσμιας εκστρατείας!

  1. Δηλώνετε τώρα συμμετοχή. Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα συμμετοχής, και στείλτε την μας μέσω email στο education.hellas@actionaid.org ή μέσω fax στο 210-9212376.
  2. Περιμένετε τον φάκελο με το υλικό της εκστρατείας. Εφόσον έχετε συμπληρώσει τη σχετική φόρμα θα παραλάβετε δωρεάν το εκπαιδευτικό υλικό που περιλαμβάνει: συλλογή πραγματικών ιστοριών με δασκάλους από όλον τον κόσμο που μας μιλάνε για τη δουλειά τους, DVD   με εκπαιδευτική ταινία, αφίσα για την τάξη και υποστηρικτικό υλικό για τη θεματική με σχέδιο εργασίας. Η αποστολή του υλικού θα γίνει στο τέλος Μαρτίου 2013.
  3. Ώρα για δράση! Την εβδομάδα 21 - 28 Απριλίου αφιερώστε όσο χρόνο θέλετε (από μία ώρα έως μία εβδομάδα) για να συζητήσετε στην τάξη τη θεματική, να παρακολουθήσετε το βίντεο, να κάνετε σχετικές δραστηριότητες που προτείνονται στο υλικό που θα παραλάβετε και να δημιουργήσετε τη δική σας εικόνα, την οποία θα μας στείλετε και θα δημοσιεύσουμε!
Δηλώσεις συμμετοχών έως 22 Μαρτίου 2013.

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου